Varsler

Kaspersky-programmet viser varsler for å informere deg om diverse hendelser knyttet til datasikkerhet (for eksempel hvis et skadelig objekt oppdages, programdatabaser oppdateres, en nettverkangrepsblokkering slås av). Varsler vises øverst til høyre på skjermen og i varslingssenteret. Utseendet til varselet er avhengig av alternativene som er angitt i systemets varslingsinnstillinger.

Merk: Enkelte varslinger vises kanskje ikke i løpet av de første timen etter installasjon av Kaspersky-programmet.

Informasjon om hendelser som oppstår mens programmet kjøres, vises i programrapportene, uavhengig av om varsler er aktivert eller deaktivert.

Slå av varsler om hendelser som kan påvirke sikkerheten din

Slå av varsellyd

Slå av varsler om spesialtilbud og kampanjer